به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این ابزار به جای استفاده از آنتی بیوتیک ها نانوذراتی را منتشر می کند که باکتری آکنه را پس از فعالسازی با کمک اولتراساوند از بین می برد.
آکنه به طور معمول زمانی به وجود می آید که در بخشی از پوست چربی در فولیکول های مو تجمیع می شود و یک محیط با اکسیژن کم ایجاد می کند که باکتری Propionibacterium acnes در آن رشد کند. در مرحله بعد فولیکول ملتهب و به یک جوش قرمز تبدیل خواهد شد.
هرچند استفاده از آنتی بیوتیک های موضعی یا خوراکی در برخی موارد کارساز است اما برای همه مناسب نیستند. همچنین این شیوه عوارض جانبی زیادی دارد. در همین راستا محققان دانشگاه هنگ کنگ به رهبری پروفسور کلوین یونگ یک وصله ریز سوزن مخصوص ابداع کرده اند.
وصله های ریزسوزن به طور معمول به شکل ورقه های پلیمری کوچک با انبوهی از برجستگی های تیز و کوچک و حاوی دارو هستند. هنگامیکه وصله روی بدن انسان فشرده می شود، بدون درد وارد لایه رویی پوست می شود. سپس به طور ایمن محموله دارویی خود را در بدن آزاد می کند.
در خصوص وصله تازه ابداع شده، ریزسوزن ها حاوی نانوذراتی از ماده ای هستند که به عنوان چارچوب فلزی-آلی مبتنی بر روی شناخته می شود. هنگامیکه ذرات روی پوست مبتلا به باکتری آکنه آزاد می شوند، پالس های اولتراساوند به منطقه موردنظر تابیده می شود. این روند سبب می شود تا ذرات مواد شیمیایی خاصی به نام «گونه های واکنش دهنده با اکسیژن»(ROS) بسازند که باکتری را از بین می برد.
در تستهای انجام شده روی موش ها، ۱۵ دقیقه تحریک با اولتراساوند کافی بود تا ۹۹.۷۳ درصد از باکتری های آکنه در جوش ها با کمک وصله ریز سوزن از بین برود. علاوه بر آن یون های آزاد شده به وسیله ذرات به ایجاد فیبروبلاست ( سلول های بافت همبند) برای ترمیم پوست منجر شدند.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت