به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، تولید این آسیاب در شرکت دانشبنیان امین آسیا فناور پارس انجام شده که در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات صنعتی و آزمایشگاهی فعالیت دارد که از جمله محصولات دیگر این شرکت میتوان به طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی همچون آسیاب گلولهای سیارهای، توربو میکسر و …، طراحی و ساخت راکتورها و مخازن تحت فشار، طراحی، ساخت و تعمیر مبدل های حرارتی و ساخت قطعات صنعتی از آلیاژهای استراتژیک مانند پایه نیکل، کبالت و تیتانیوم اشاره کرد.
مریم قرهقانی، مدیرعامل شرکت در خصوص آسیاب گلولهای سیارهای گفت: در دستگاه آسیاب گلولهای سیارهای همانطور که از نامش پیدا است، محفظههای آسیاب مانند سیارههای منظومه شمسی دو حرکت وضعی (به دور خود) و حرکت انتقالی (به دور مرکز) دارند تا گلولههای آسیابکننده به دیوارهها نچسبیده و به طور مداوم در جهت قطر دایره محفظه پرتاب شوند. این آسیاب قابلیت آسیاب کردن تحت خلاء گاز محافظ آرگون و گازهای دیگر را دارا است. سرعت و زمان چرخش دستگاه متناسب با نوع و اندازه دانه مورد نیاز قابل اندازهگیری است. محفظه آسیاب متناسب با جنس پودر از مواد مختلف مانند فولاد زنگ نزن، فولاد سخت کاری شده، عقیق، کاربید تنگستن، آلومینا و تفلون ساخته شده است.
وی در خصوص کاربردهای این دستگاه گفت: این آسیاب در حوزههای مختلف کاربرد دارد و به همین دلیل فروش آن متوقف نمیشود چون در تمام رشتههایی که نانو مواد را به روش فیزیکی تولید میکنند با این وسیله سروکار خواهند داشت. از این دستگاه برای پودر کردن ذرات در حد میکرون و نانومتر استفاده می شود. آلیاژی سازی مکانیکی ذرات مختلف و انجام واکنش شیمیایی در حین آسیاب کردن از دیگر کاربردهای این آسیاب ها است.
قرهقانی در ادامه با اشاره به تجربه موفق حضور این شرکت در دورههای مختلف نمایشگاه ایران ساخت گفت: «از سال ۹۳ در نمایشگاه ایران ساخت حضور داریم و ۷۰ درصد فروش شرکت در این سالها از طریق این نمایشگاه بوده است.
وی افزود: اصلیترین و پرفروشترین محصول نمایشگاهی ما، آسیاب لولهای و سیارهای دو کاپه است. از این نوع آسیاب از سال ۹۳ تا به امروز ۲۰۰ دستگاه فروخته شده که حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ دستگاه آن، آسیاب دوکاپه و ۶۰ تا ۷۰ دستگاه، آسیاب چهار کاپه بوده است.
قرهقانی، راکتور آزمایشگاهی را از دیگر محصولات پر فروش شرکت دانشبنیان امین آسیا فناور پارس برشمرد و گفت: راکتور آزمایشگاهی با هدف انجام واکنشهای مواد مختلف، تحت اتمسفر محافظ با امکان همزن مکانیکی و کنترل دما و فشار طراحی و ساخته شده است؛ بدین منظور، سیستم مجهز به یک ظرف (راکتور) است مواد مورد نظر در داخل آن قرار گرفته و واکنش شیمیایی مربوطه در شرایط معین فشار و دما داخل راکتور انجام میپذیرد. این راکتور مجهز به مسیرهای Purging جهت وارد کردن گاز خنثی مورد است، همچنین امکان همزنی با تعبیه موتور و پروانه در داخل راکتور هم منظور شده است.
قرهقانی ادامه داد: جهت تثبیت دمای محفظه، راکتور مجهز به کنترل دمای دو حالته جهت خنک کاری یا افزایش دما است؛ بدین ترتیب، در صورت افزایش بیش از حد دما، دمای محلول داخل راکتور توسط کویل خنک کننده کاهش مییابد و همچنین در صورت کاهش دمای محلول، جداره بیرون راکتور توسط ژاکت حرارتی و به صورت تدریجی افزایش دما یافته و دمای محلول داخل راکتور افزایش مییابد.
وی افزود: کاربرد این دستگاه در انجام واکنشهای شیمیایی در سطح آزمایشگاهی تحت اتمسفر محافظ با امکان همزن مکانیکی و کنترل دما و فشار است.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان امین آسیا فناور پارس، مزیت راکتور آزمایشگاهی را نسبت به نمونه های مشابه، ارائه خدماتی همچون نصب دستگاه توسط پرسنل این شرکت در محل و آموزش اپراتور دستگاه و خدمات پس از فروش دانست و گفت : دستگاه از زمان نصب و راه اندازی به مدت یک سال دارای گارانتی بوده و تعمیر دستگاه در صورت بروز احتمالی به صورت رایگان انجام می گیرد. همچنین، امکان تست رایگان و ارائه شرایط بهینه تنظیم دستگاه برای پودر کردن مواد مورد نظر مشتریان وجود دارد.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت