ابولفضل رنجبر مدیر تولید یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مطالعات خود را در زمینه تولید سنگ های مصنوعی از سال ۲۰۲۰ آغاز کردیم، گفت: در این مطالعات مشخص شد که منابع معدنی برای ساخت سنگ رو به اتمام است و شاید تا چند سال دیگر با بحران تامین سنگ روبرو شویم.
وی با بیان اینکه از این رو در صدد بر آمدیم تا با استفاده از فناوری نانو در علم مهندسی مکانیک اقدام به تولید سنگ بدون نیاز به مواد معدنی کنیم، افزود: سنگ هایی که به تولید رساندیم بدون استفاده از سنگ است و می تواند جایگزین مناسبی برای سنگ های ساختمانی باشد.
رنجبر با تاکید براینکه برای ساخت این سنگ از الیاف خاص، نانو مواد و کامپوزیتهایی استفاده کردیم که توسط محققان این شرکت به ثبت رسیده اند، بیان کرد: اکنون می توانیم با استفاده از این مواد، سنگ هایی را در قالبهای مختلف، با طرح های گوناگون به دست مشتری برسانیم.
وی در خصوص مزایای این سنگ ها گفت: این سنگ ها به هیچ عنوان رطوبت را جذب نمی کند و این در حالی است که سنگ های طبیعی، تا ۸ درصد جذب رطوبت دارند.
به گفته مدیر تولید این شرکت دانش بنیان، سنگ هایی که طراحی کرده ایم می توانند تا ۶۰۰ درجه سانتیگراد دوام بیاورند و آسیب نبینند در حالیکه سنگ های طبیعی چنین خاصیتی ندارند و در برابر این دما واکنش نشان می دهند.
وی خاطر نشان کرد: سنگ های نانویی طراحی شده در این شرکت از نظر استحکام ۲۰ برابر مستحکم تر از سنگ طبیعی هستند و علاوه بر اینها از وزن کمتری برخوردارند.
رنجبر افزود: هزینه تهیه سنگ های نانو برای ساختمان نسبت به سنگ های طبیعی یک پنجم است و این می تواند برای سازنده ساختمان به صرفه تر باشد.
مدیر تولید این شرکت دانش بنیان خاطر نشان کرد: شرکتهای ساخت و ساز ساختمان، شهرداری ها، انجمن عمران ایران می توانند مخاطبان این محصول نانویی شرکت باشند.
وی در خصوص وضعیت تولید سنگ های ساختمانی نانو گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید این سنگ ها در شرکت برابر با ۱۰۰۰متر مربع است و بنا داریم سال آینده این میزان را به ۱۰ هزار متر مربع افزایش دهیم.
به گزارش مهر، این شرکت در نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۲ محصول خود را معرفی کرد.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت