بازار ۹۷ میلیارد دلاری در انتظار نانولوله‌های کربنی در سال ۲۰۳۰

دسته بندی :بلاگ ۱۸ تیر ۱۴۰۲ ادمین 364
بازار ۹۷ میلیارد دلاری در انتظار نانولوله‌های کربنی در سال ۲۰۳۰

بازار ۹۷ میلیارد دلاری در انتظار نانولوله‌های کربنی در سال ۲۰۳۰

به گزارش خبرگزاری مهر، پیش‌بینی می‌شود که پلاستیک‌ها و کامپوزیت‌ها به‌عنوان مواد غالب در صنایع مختلف ظاهر شوند، که عمدتاً ناشی از افزایش استفاده از پلیمرهای مهندسی شده و تقویت شده با نانولوله‌ در بخش‌های خودرو و ساختمان در طول سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۰ است. انتظار می رود تقاضا برای این مواد به دلیل خواص استثنایی و تطبیق‌پذیری آنها افزایش یابد. پلاستیک‌ها که به دلیل دوام، انعطاف‌پذیری و مقرون به صرفه بودن شناخته می‌شوند، کاربردهای گسترده‌ای در بخش‌های مختلف، از بسته‌بندی گرفته تا الکترونیک دارند.

آمریکای شمالی در طول دوره پیش‌بینی رشد قابل توجهی در بازار نانولوله‌های کربنی تجربه می‌کند، که در درجه اول به دلیل تمرکز تولیدکنندگان در این منطقه است. بسیاری از تولیدکنندگان برجسته صنعت پلاستیک و کامپوزیت پایگاه خود را در آمریکای شمالی مستقر کرده‌اند که به تسلط بر بازار این منطقه کمک می‌کنند.

انتظار می‌رود بخش برق و الکترونیک در بازار نانولوله‌های کربنی در دوره پیش‌بینی شده رشد کند. این روند را می‌توان به خواص الکتریکی استثنایی پلاستیک‌ها و کامپوزیت‌ها نسبت داد که آنها را برای ساخت دستگاه‌های الکترونیکی بسیار مناسب می‌کند. پلیمرهای مهندسی شده ویژگی‌های مطلوبی مانند استحکام دی الکتریک بالا، رسانایی الکتریکی کم و پایداری حرارتی عالی از خود نشان می‌دهند که آنها را برای کاربرد در صنایع برق و الکترونیک ایده‌آل می‌کند.

بازارهای منطقه‌ای در آسیا-اقیانوسیه به عنوان سریع‌ترین رشد بازار نانولوله‌های کربنی ظاهر شده‌اند که عمدتاً ناشی از تقاضای قابل توجه در کشورهای در حال توسعه مانند چین، هند و تایوان است. این رشد را می‌توان به افزایش تقاضای این منطقه برای محصولات الکترونیکی نسبت داد.

ادمین

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0