زرد چوبه نمکپاشی
پودر زرد چوبه ادویهای است که در همه آشپزخانههای سرتاسر جهان پیدا میشود! در آشپزی سنتی و ایرانی هم کمتر خوراک و خورشتی هست که این پودر خوشرنگ جزو ادویههای اصلی آن نباشد.برای تولید پودر زردچوبه، ساقههای زیرزمینی گیاه زردچوبه جمعآوری شده و پس از جوشاندن در آب و سپس خشک کردن، آسیاب شده و در نهایت پودر زرد مایل به نارنجی تهیه میگردد. این ادویه را گاهی به اسم زعفران هندی یا ادویه طلایی هم میشناسند.زردچوبه نه فقط به تنهایی بلکه در ترکیب با ادویههای دیگر هم بسیار پرکاربرد است. به طور مثال یکی از ترکیبات همیشگی ادویه کاری همین پودر است.
خواص زردچوبه
زردچوبه یکی از گیاهان خانوادهی زنجبیل است و طبع آن گرم و خشک است. اگر بدن شما به گرمی حساسیت نشان میدهد، زردچوبه را به مقدار متعادل استفاده کنید.
به دلیل خواص زردچوبه که یک لیست بلند بالا را شامل میشود، از آن نه فقط در تهیه غذا بلکه در صنایع آرایشی و بهداشتی هم استفاده میشود. پودر زردچوبه در سفید و نرم کردن پوست صورت و بدن اثر معجزهآسایی دارد و ماده اولیه بسیاری از صابونهای آرایشی است.
از دیگر خواص زردچوبه میتوانیم به از بین بردن انگلهای دستگاه گوارش، رفع سوء هاضمه، بهبود آرتروز و کاهش کلسترول خون اشاره کنیم. این ادویه به صورت کلی سیستم ایمنی بدن را هم تقویت میکند.
یک ترفند!
عطر و طعم زردچوبه محلول در چربی است. یعنی زمانی بیشترین تاثیر را به عنوان یک ادویه دارد که ابتدا با روغن مخلوط شده باشد. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم پیش از افزودن این ادویه به غذا، آن را به مدت یک دقیقه در کمی روغن تف بدهید تا عطر و طعم خود را به خوبی آزاد کند.
برای حفظ کیفیت زردچوبه، آن را دور از گرما و نور نگهداری کنید.
گردآوری: کیوسک نانو
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.